Hollywood Smile Uygulaması

Günlük hayatta güzel bir gülümsemenin yarattığı pozitif etki kesinlikle yadsınamaz. Etkileyici bir gülümseme için son yıllarda gelişen teknoloji ile farklı uygulamalar hayat geçirilebiliyor. Hollywood yıldızlarını gülüşlerinden esinlenerek Hollywood Smile adını alan uygulama ile etkileyici ve güzel bir gülümsemeye sahip olmak çok kolay.

Hollywood Smile, güzel ve etkileyeci bir gülümseme için sadece beyaz ve düzgün dişlerin yeterli olmadığı, dudak pozisyonu, diş etleri gibi gülümsemeyi etkileyen tüm faktörlerin bir bütünlük içinde ele alındığı bir uygulamadır.

Tedavi sürecinde öncelikli olarak dişlerde bulunan şekil bozuklukları, çürükler, aşınmalar, renk değişiklikleri ele alınır. Sonrasında diş etlerinin fazla görünmesi veya renk sorunu ve de dudak ile ilgili sorunlar düzeltilir ve Hollywood smile uygulaması tamamlanmış olur. Tedavi süreci boyunca hedeflenen 4 temel özellik aşağıdaki gibidir;

  1. Üst ön dişlerin düzgün bir görünüme sahip olması. Üst bölgede yer alan 2 kesici dişin daha önde ve belirgin olacak şekilde düzenlenmesi. Gülüş sırasında üst dişler 1. büyük azı diş de dahil görünür olması. Alt kesici dişlerin de görünmesi istenir.
  2. Üst diş etinin 2 mm kadar görünür olması yeterlidir.
  3. Gülüş sırasında dudakların açılımının simetrik olması gereklidir.
  4. Dudak genişliğinin ise yüz genişliğinin minimum yarısı kadar olması gereklidir.